LES 26 CANÇONS INFANTILS

Nuevo producto

ESPINÀS, JOSEP M. I BURRULL, FRANCESC
LA CAMPANA
Català
9788496735538
Llibre
978-84-96735-53-8

15,90 €

Disponible en 4/5 días

Añadir para comparar
Josep M. Espinàs i Francesc Burrull, l'escriptor i el músic, van tenir fa anys una idea esplèndida: unir-se per escriure unes cançons infantils que fossin modernes. Des del primer disc -Cançons per a encarrilar criatures- la iniciativa va tenir un gran èxit. Per primera vegada, els nens i les nenes de Catalunya descobrien que la seva vida quotidiana -llevar-se, anar a dormir, divertir-se amb les seves joguines- podia convertir-se en cançons.
Van passar anys i moltes famílies recordaven aquelles cançons que els havien sorprès i agradat tant. Però els discos ja no es trobaven. Les cançons que havien cantat no les podien transmetre als seus fills.
Ara es recuperen en un CD que s'inclou en aquest llibre, on a més de les partitures i els textos, Josep M. Espinàs i Francesc Burrull, autors experts en els seus oficis, expliquen com van fer aquelles lletres i melodies, amb comentaris i anècdotes curioses.
Aquestes 26 cançons, plenes d'agudesa i d'expressivitat, ofereixen a tothom una obra indiscutiblement original en l'àmbit de la cançó infantil.
AutorESPINÀS, JOSEP M. I BURRULL, FRANCESC
EditorialLA CAMPANA
IdiomaCatalà
EAN9788496735538
TipusLlibre

Libros relacionados

Categorías

Producto añadido para comparar