AMB GUANYAR NO N'HI HA PROU

Nuevo producto

JASIKEVICIUS, SARUNAS
BASE
Català
9788417759919
Llibre
978-84-17759-91-9

19,90 €

Añadir para comparar
Amb guanyar no n'hi ha prou! Aquestes poques paraules reflecteixen la trajectòria i el pensament d'un gran campió, estimat arreu del món, que sempre ha deixat un record inoblidable en el cor dels aficionats. Aquest llibre és una confessió, una història, però també un homenatge al món del bàsquet europeu, del qual Saras ha estat una estrella indiscutible.
Sarunas Jasikevicius es va convertir en professional l'any 1998 i va guanyar 23 títols amb els seus clubs, 4 Eurolligues (amb el FC Barcelona, el Maccabi de Tel Aviv [2] i el Panathinaikos BC) i 9 lligues en 5 països diferents, a més de 3 medalles (un or europeu, un bronze europeu i un bronze olímpic) amb la selecció nacional de Lituània. Va construir el seu èxit amb la seva sorprenent voluntat per guanyar. I no ho va aconseguir gràcies al físic, sinó amb la ment, el cor i un gran talent.
L'autobiografia de Sarunas Jasikevicius (escrita amb el periodista italià Pietro Scibetta) retrata els passos d'una vida i una carrera extraordinàries. Una carrera que continua com a tècnic i que també ha d'arribar a les cotes més altes: ara ja és a Barcelona, on l'afició l'esperava amb els braços oberts.
AutorJASIKEVICIUS, SARUNAS
EditorialBASE
IdiomaCatalà
EAN9788417759919
TipusLlibre

Libros relacionados

Categorías

Producto añadido para comparar