UNIVERSAL BARÇA -ANG/CAST/CAT-

Nuevo producto

DIVERSOS
ANGLE EDITORIAL
978-84-96970-92-2

19,50 €

Fuera de stock

Añadir para comparar
El FC Barcelona s'ha consolidat com «més que un club al món» i l'equip de futbol està desplegant el millor joc del moment. Les pàgines d'Universal Barça viatgen per les essències de l'univers barcelonista: els seus esportistes, la seva gent, la seva història, el seu patrimoni, les seccions, la seva projecció solidària internacional, el seu Museu... Una passió compartida, des d'ara, també per aquest llibre, una edició actualitzada i revisada que inclou l'actual gran moment de forma del primer equip de futbol dirigit per Pep Guardiola.
Universal Barça és un llibre per a tots els barcelonistes del món, on es recullen els sentiments, la història i els valors d'un club universal que ha esdevingut un fenomen esportiu i social arreu. En més de 220 pàgines s'hi poden veure les imatges més espectaculars i emotives de la història i el present del Barça, recollint els seus èxits fins avui, juntament amb un repàs pel més d'un segle d'èpica esportiva per conèixer més de prop els atributs i la passió que genera la samarreta blaugrana.

Més de 160.000 socis i milions d'aficionats d'arreu del món fan costat als jugadors actuals que defensen la samarreta blau i grana, amb l'escut centenari i el nom d'Unicef a la part davantera, una col·laboració que projecta la imatge solidària del Barça a tot arreu, i que globalitza definitivament el 'més que un club'.

Després de la bona rebuda de la primera edició d'Universal Barça, Angle Editorial aposta per una segona edició amb nous continguts i fotografies de l'actual primer equip de futbol, de les seccions, de les instal·lacions, com la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i de la projecció social del Club, a través de la seva Fundació amb programes educatius arreu del món. Les imatges més espectaculars d'un equip que està batent tots els registres esportius i que desperta l'admiració de l'univers futbolístic.

Fotografies de Jordi Play, Jordi Cortina i Marc Vila
AutorDIVERSOS
EditorialANGLE EDITORIAL

Libros relacionados

Categorías

Producto añadido para comparar