GRÈCIA, VIATGE DE TARDOR

Nuevo producto

XAVIER MORET ROS
BRAU
Català
9788415885122
Llibre
978-84-15885-12-2

22,00 €

Añadir para comparar
Hem vist, aquest últim any, que els mitjans de comunicació ens parlaven sovint de Grècia; no podem oblidar, però, que, més enllà d'aquesta puntual presència als titulars, aquest país és una lliçó viva d'història, mitologia i cultura. Grècia és l'origen de tot plegat.
Xavier Moret hi ha viatjat diverses vegades des de la seva joventut i ara ens ofereix una crònica que destil·la totes aquestes experiències que el fan un gran coneixedor del país. El relat d'aquest viatge conté, doncs, la suma de tots els viatges fets a Grècia al llarg de la vida.
De la mà de l'autor visitem Atenes, per descomptat, però també des de Tebes i Micenes fins a Súnion, Olímpia o Delfos des de Meteora fins a Corint, des de les Illes de Creta, Santorí, Mikonos, Delos o Rodes fins a les muntanyes de Salònica, Macedònia o el Mont d'Athos... Moret ens ofereix una visió completa i calidoscòpica d'aquest país tant diferent i multiforme, tant proper i mal conegut del qual hem heretat les claus essencials de la nostra manera d'entendre el món.
AutorXAVIER MORET ROS
EditorialBRAU
IdiomaCatalà
EAN9788415885122
TipusLlibre

Libros relacionados

Categorías

Producto añadido para comparar