DRAU-RADWEG (ESTERBAUER)

Nuevo producto

ESTERBAUER
English
978-3-85000-071-0

12,90 €

Fuera de stock

Añadir para comparar
Guia en Alemany.

Longitud

La longitud del carril per a bicicletes Drau a partir de Toblach / Dobbiaco i l'objectiu de Marburg / Maribor ascendeix a aproximadament 360 quilòmetres. El viatge des de Bressanone segueix sent un addicional de 70 quilòmetres.
camins de qualitat

La qualitat de les rutes de la ruta Drau cicle a Àustria ha millorat enormement en els últims anys. La major part del carril bici passa just a la vora del riu, i que sigui camí de terra pavimentada o bé transitables. Degradats només apareixen en l'última secció de conformitat amb el mercat internacional. A Eslovènia, el carril bici Drau és interessant sobretot per als ciclistes trainiertere. Aquí no hi ha carril bici dedicat al llarg del riu Drava. La ruta sempre s'executa a la costa sud a les carreteres de país petit, tranquil en un constant flux i reflux per sobre del riu Drava. Perquè els carrers estan pavimentats només en part. Geogràficament, el Drava eslovena es recomana, però, necessàriament.
signes

En el curt tram de Tirol del Sud, hi ha signes ocasionals de color blau brillant, però no tan marcat aquí camí de Drau cicle, però com Pustertalweg. Al Tirol, a continuació els signes verds han seguit el seu camí. En Caríntia, hi ha alguns senyals de cicle continu de ruta de la ciclovía Drau. A Eslovènia, el carril bici Drau amb uns senyals blaus rectangulars amb un ciclista blanc s'identifica.
EditorialESTERBAUER
IdiomaEnglish

Categorías

Producto añadido para comparar