ELS MILLORS RACONS D'ANDORRA I L'ALT URGELL

Nuevo producto

MANEL FIGUERA
PÒRTIC
Català 
978-84-9809-130-4

4,95 €

Añadir para comparar
Els millors racons de la Costa Daurada proposa un recorregut apassionant per descobrir la zona i tots els secrets que amaga.

40 DESCOBERTES SOBRE EL TERRENY
Indrets poc coneguts, pobles amb encant, les platges i cales més tranquil.les, cellers, ermites, monestirs i castells medievals, espais naturals de singular bellesa... Racons interessants i accessibles, fotografiats i explicats amb tot detall.

40 RUTES ASSEQUIBLES PER FER AMB AUTOMÒBIL
Tots els recorreguts i les excursions que es proposen estan dissenyats especialment per a l`automobilista. A més de l`accés directe als racons seleccionats, es descriuen itineraris complementaris que combinen l`interès per la natura, la història, el patrimoni, les festes i el paisatge.

AMB TOTA LA INFORMACIÓ PRÀCTICA
Informació totalment actualitzada sobre els restaurants, hotels, cases de turisme rural, establiments comercials per poder comprar els productes de la zona, oficines de turisme, ubicació de totes les benzineres i el calendari festiu de les diferents poblacions.

UN RECORREGUT COMPLET PER LA HISTÒRIA
Atenció especial al patrimoni arquitectònic i cultural heretat d`una llarga història i a la relació de la natura amb l`activitat humana al territori.

UNA GUIA ÚTIL I AMENA
Els continguts fan d`aquesta obra la principal referència pràctica per als visitants de la Costa Daurada. Una eina útil i alhora molt amena per descobrir i conèixer el territori en tota la seva extensió i profunditat.
AutorMANEL FIGUERA
EditorialPÒRTIC
IdiomaCatalà 

Libros relacionados

Categorías

Producto añadido para comparar