501 LLOCS HAS CONEIXER ABANS MORIR

Nuevo producto

CÉSAR BARBA, SERGI RAMIS
ARA LLIBRES
Català 
978-84-92552-05-4

19,95 €

Fuera de stock

Añadir para comparar
César Barba és periodista de viatges i col·laborador habitual de revistes com ara Descobrir Catalunya, Altaïr, Viajes National Geographic o Lonely Planet Magazine.
A més de reportatges per a revistes i diaris ha escrit guies i llibres de viatges per Catalunya i altres racons del món. Durant la dècada de 1990 va fundar l'editorial Ecos Travel Books, dedicada a la publicació de guies de viatges, i on avui comparteix anades i tornades amb Sergi Ramis, que té un currículim sospitosament semblant, la qual cosa sens dubte delata complicitats professionals i personals.

Les 501 propostes que trobareu en aquest llibre són el resultat de la tria de dos dels millors especialistes en natura i patrimoni cultural de casa nostra. On es pot veure la sortida del sol més epectacular? Quan és la diada castellera de Santa Úrsula? Quin és el jaciment arqueològic més antic de Catalunya? Una cala verge a Eivissa? Una talla romànica? Un retaule barroc? Una degustació d'anxoves? Una processó de Divendres Sant? Un festival de jazz? Tot això i molt més, amb la informació imprescindible, índexs detallats i consells pràctics.
AutorCÉSAR BARBA, SERGI RAMIS
EditorialARA LLIBRES
IdiomaCatalà 

Libros relacionados

Categorías

Producto añadido para comparar