MONTSERRAT, VERTIENTE NORTE.

MONTSERRAT, VERTIENTE NORTE.

GUIA ESCALADA

LUIS ALFONSO

25,00 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
SUPERCRACK
Año de edición:
2007
ISBN:
978-84-611-7377-8
Páginas:
304
Encuadernación:
Mapa plegat
25,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

(LLIBRE EN CASTELLÀ)

Al principi del llibre hi ha una introducció general i sobre l'ús de la guia, amb explicacions de les icones i abreujatures usades a les ressenyes, material necessari, accesos, situació de les zones etc. També hi ha varis mapes de les zones en què s’ha dividit la guia, mostrant la zona que entra a la guia i les subzones en què s'ha dividit i els seus accesos.
El llibre conté ressenyes de les següents zones (al principi de cada zona hi ha una introducció, descripció de l'accés, mapa i altres dades):
En la confecció de la guia han colaborat molts escaladors que es relacionen al principi del llibre. Moltes gràcies a tots ells ja que han fet possible l'aparició de la guia.
Entre vies d'esportiva i vies llargues hi ha quasi 900 escalades !

• 1. Càmping-Monestir (nombrosos escaladors han colaborat) unes 380 vías app des d'un llarg fins a 270 m.
1.1. Escala dels pobres (el Frontón, totxo Mataró, placa del Vici, placa del Mario, el Pedráncano, l'Elefantet, agulla del Pas dels Francesos, Miranda del Pas dels Francesos, Mirador dels Ermitans, agulla dels Retornats.
1.2. Càmping-camí del Via Crucis (del Visa, el Hostiódromo, esperó de Fra Garí, placa del Salme, el Recodo, totxo Repisol, cova de Sant Ignasi, paret de la Canal dels Micos, agulla dels Micos, el Sumidero, la Rampingui, los Primos, Alta tension, el Cargolet, esperó del Richard, la Granota, Alucina carabina).
1.3. Mistic-Dru (la Piedra, roca del Cámping, tocho del Pepe, el Bordillo, tocho Miopía, tocho Infantil, tocho del Techo, pedra d'Esparraguera, el Dru, pilier Bonati, esperó d'Olesa, la Placaca).
1.4. Sant Miquel (Calentosis, l'Ou d'en Tomás, totxo Minusvàlid, esperó del Fali, la Creu, totxo del Motxo, el Risco).
1.5. Camí de la Santa Cova (parets del Túnel, placa dels Gossos, placa dels Gats, la Quilla, paret dels Anys, esperons del Restaurant, la Vomitada).
1.6. Corbs-Mullapans (roca dels Corbs, Dau del Monestir, tossal de Mullapans, Cap del Gat).
1.7. Santa Cova (placa del Camí, roca del Xampinyó, agulla de la Creu, roca del Pallasso, creu de Sant Miquel, agulla del Germà Paulí, el Balcó de la Lluna).
• 2. Zonas deportivas junto a la carretera, unes 300 vies majoritàriament d'esportiva, n'hi ha algunes de més d'un lllarg, hi trobem dificultats de fins a 8b.
2.1. Calavera-Colònia Puig (can Mascle, sector del Piteu, plaques del Monyes, Colònia Puig, les Guilleumes, la Calavera).
2.2. Secretivo Diables (el Diamante, tocho Frankenjura, Secretivo Marcelino, les Guilleumetes, canal de Diables).
2.3. Santa Cecília (la Fundició, els Avellaners, el Túnel, can Dubtes, Contrafluix de Patriarques, bordillo de les Hawaianes, placa dels Esquitxos, totxo de l'Indi, totxo del Rasta, placa del Mongo, coves de Santa Cecília)
2.4. El Casot
• 3. Las Grandes Paredes engloba totes les parets des del Cavall fins Agulles, inclou una selecció de vies que compleixen uns criteris d'equipament adequat; són vies llargues, no fàcils i de fins a més de 300 m.
3.1. Serrat de les Lluernes (el Projectil, agulla Ratpenat, agulla Panxeruda; 5 vies )
3.2. Cavall Bernat (13 vies)
3.3. Paret dels Diables (9 vies)
3.4. Serrat del Patriarca (3 vies)
3.5. Paret de l'Aeri (19 vies)
3.6. Serrat del Moro (7 vies)
3.7. Paret de Santa Secília (5 vies)
3.8. Paret de Sant Jeroni (11 vies)
3.9. Paret dels Ecos (4 vies)
3.10. Frares Encantats (7 vies)
3.11. Paret d'Agulles (3 vies)
• 4. Monistrol (67 vies d'esportiva)
4.1. Cova de l'Ós
4.2. Totxo de Monistrol

Artículos relacionados

Otros libros del autor