UN REGAL PER A TOTA LA VIDA

Nuevo producto

GONZÁLEZ RODRÍGUEZ, CARLOS
ANGLE EDITORIAL
Català
9788415695356
Llibre
978-84-15695-35-6

17,80 €

Añadir para comparar
«Imprescindible per gaudir de la lactància sense dubtes, sense falsos mites.»
El doctor González, una de les màximes autoritats en lactància materna, desfà dubtes, ofereix informació clara, situa cada cosa al seu lloc, en un llibre amè que defensa l'alletament matern
Amè, divertit i didàctic, Un regal per a tota la vida ofereix informació pràctica a les mares que volen donar el pit, perquè en gaudeixin plenament. El doctor González hi resol tots els dubtes que planteja la lactància materna. Com aconseguir una posició adequada? Fins quan s'ha de donar el pit? Com s'ha d'alimentar la mare?
En el pit, a més de menjar, el nadó busca i troba amor, consol, calor, seguretat i atenció. Per això l'important no és comptar les hores i els minuts, o calcular els mil·lilitres de llet, sinó el vincle d'unió que s'estableix entre mare i fill. És el millor regal que una mare pot fer al seu fill, encara que sigui difícil saber qui dóna o qui rep més.
«Hi he trobat respostes a molts dubtes i solucions a problemes, tot de manera senzilla i molt raonada, cosa que et dóna molta confiança i tranquil·litat en la lactància.»
AutorGONZÁLEZ RODRÍGUEZ, CARLOS
EditorialANGLE EDITORIAL
IdiomaCatalà
EAN9788415695356
TipusLlibre

Libros relacionados

Categorías

Producto añadido para comparar