El 5% de la facturación de estos días se destinará a la campaña #YoMeCorono

LO LLIBRE DE MÚSICA : QUICO EL CÉLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES

Nuevo producto

QUICO EL CÉLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES
COSSETÀNIA EDICIONES
Català 
978-84-9791-204-4

21,50 €

Fuera de stock

Añadir para comparar
Aquí hi trobareu totes les cançons de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Hi trobareu també com va començar tot, quina és la seua manera d'entendre la música popular i les raons per les quals no hi ha cap fórmula màgica per arribar enlloc. Podreu conèixer unes quantes coses del món imaginari d'aquests quatre personatges que comparteixen una caseta de pagès, voltada de màrgens i oliveres, des d'on es contempla una vista molt bonica de bona part del Delta de l'Ebre. Si sou atrevits, us proposaran també de posar-vos a escriure i a cantar a l'estil dels grans mestres de la jota improvisada.
Lo llibre de música és un cant a la vida senzilla, una il·lusió per viure millor, una declaració d'amor a la gent i a la terra. La petita història d'una gran amistat.
Diuen els autors: "El folklore està viu perquè natros estem aquí i estem vius" o "La vida podria ser més senzilla si no mos la compliquéssem tant". Ho diuen i ho canten, des de la terra de l'Ebre, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries: equilibristes entre la modernitat i la tradició, frescos, entranyables, transgressors i envoltats sempre d'aquella ironia que ens pot ajudar a viure.
El llibre conté un cançoner amb 58 lletres de cançons (senceres) dels Quicos, amb les seues partitures corresponents.
AutorQUICO EL CÉLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES
EditorialCOSSETÀNIA EDICIONES
IdiomaCatalà 

Libros relacionados

Categorías

Producto añadido para comparar