ESQUÍ DE MUNTANYA INDÒMIT

Nuevo producto

JAUME JUBERT FARRÉ, RICARD MARTÍNEZ
AUTOEDICIÓ
Català
9788409266524
Llibre
978-84-09-26652-4

26,00 €

Añadir para comparar
Format especial per a una guia especial

Els autors han escollit un format especial quadrat de 22x22 cm, amb tapa dura i cinta de punt de llibre.

Amb aquest format i qualitat es vol donar valor a la descripció dels itineraris i també a les més de 200 fotografies que conté la guia. On hem d'afegir les il.lustracions fetes pel Francesc Daví.

L'Enric Faura ha fet el pròleg del llibre. L'Enric és un referent de l'esquí de muntanya a Catalunya amb l'edició de diverses guies i articles a revistes especialitzades.

La guia també compta amb la col.laboració de la Montse Bacardit, especialista en neu i allaus i membre de l'ACNA. Una de les persones més estudioses sobre el terreny dels fenòmens de neu i allaus al Pirineu.

Una aportació artística

Cada itinerari de la guia conté una il.lustració original que o bé fa un esquema de l'itinerari o bé destaca un detall de la ruta en qüestió.

Els participants al micromecenatge han tingut l'oportunitat d'adquirir alguns dels originals dels dibuixos.

Els itineraris, fora dels clàssics

L'abast de la Guia va des del massís del Canigó fins al Coserans i la Val d'Aran, són 60 propostes d'itineraris al nord i sud del Pirineu.

Hi ha itineraris d'una jornada i d'altres en format travessa. La major part dels itineraris no han estat ressenyats a d'altres guies.

Els autors volen transmetre una filosofia de l'activitat de l'esquí de muntanya, assaborir els recorreguts, l'aventura dels llocs amagats i sovint difícils d'arribar, les nits a les cabanes i també les nits a llocs emblemàtics com Mentet. La muntanya hivernal en la seva essència.

Els autors

Jaume Jubert, Francesc Daví i Ricard Martínez. Els tres autors són membres del Club Excursionista de Gràcia, entre els tres acumulen un innombrable número d'ascensions amb esquís, sobretot al Pirineu i als Alps, però també a indrets llunyans com Xile, Canadà, Xina, Argentina, Nova Zelanda, Islàndia, Noruega...

Són membres actius de la secció d'esquí de muntanya del CEG, on han dirigit la formació d'iniciació a l'esquí de muntanya durant més de 12 anys. L'activitat la ressenyen al blog Cegesqui.com, dinamitzat pel Jaume Jubert, una de les referències de l'esquí de muntanya a Catalunya.
AutorJAUME JUBERT FARRÉ, RICARD MARTÍNEZ
EditorialAUTOEDICIÓ
IdiomaCatalà
EAN9788409266524
TipusLlibre

Libros relacionados

Categorías

Producto añadido para comparar