Muntanya de Llibres dóna més de 1.200 euros a la campanya #Joemcorono per lluitar contra la COVID19
    Uncategories    0 Comments
Muntanya de Llibres dóna més de 1.200 euros a la campanya #Joemcorono per lluitar contra la COVID19

Muntanya de Llibres, de Vic, ha contribuït amb 1.210 euros a la campanya #Joemcorono, promoguda per la Fundació Lluita contra la Sida amb l’objectiu de recollir donatius que permetin accelerar la resposta científica davant la imparable expansió del coronavirus SARS-CoV-2, causant de la COVID19.

La llibreria vigatana s’hi va voler sumar des del principi destinant-hi el 5% de les vendes realitzades durant les primers setmanes del confinament. “De seguida ho vam tenir clar i estem molt contents d’haver-hi col·laborat; ens agrada que Muntanya de Llibres pugui aportar valor més enllà del sector del llibre”, explica Xevi Cortacans, propietari de la llibreria.

El donatiu, fet a través de la pàgina web www.joemcorono.com, ha anat destinat als projectes d’investigació dirigits pel Dr. Oriol Mitjà, metge i investigador de la Fundació Lluita contra la Sida i l’Hospital Germans Trias, amb l’objectiu de reduir la transmissió comunitària d’aquest coronavirus.

Aquesta no és la primera vegada que Muntanya de Llibres col·labora amb campanyes o entitats socials, tot i que habitualment estan vinculades o són de la comarca. La llibreria ha col·laborat en altres ocasions, per exemple, amb ADFO, Areté o el projecte de La Falguera.

Comments

Log in or register to post comments
Producto añadido para comparar