Cinquena sessió del club de lectura: 'Sortir a robar cavalls' de Per Petterson
    Espai Canigó    0 Comments
Cinquena sessió del club de lectura: 'Sortir a robar cavalls' de Per Petterson

Sortir a robar cavalls de l'escriptor Per Petterson protagonitzarà la cinquena sessió del nostre club de lectura. La sessió tindrà lloc el 12 de novembre a les 18.30 h.

Tot i haver publicat obres anteriors és amb Sortir a robar cavalls que Petterson aconsegueix el reconeixement de la crítica i dels lectors. A Noruega, d'on és originari l'escriptor, va publicar-se el 2003; a Catalunya ens va arribar el 2016 gràcies a Club Editor, que ha editat diversos llibres d'aquest autor (el més recent va arribar a les llibreries fa molt pocs dies). Sortir a robar cavalls és la història d'un home que un dia decideix abandonar la ciutat per anar a passar la vellesa en una cabana a l'est de Noruega. Les sensacions que viu allà el transporten a la infantesa, concretament a un estiu que va passar amb el seu pare, prop d'una família de pagesos enigmàtica i acollidora. 

Jordi Puntí en diu d'aquest llibre: "Quina meravella, quin control del relat. Petterson ens recorda que el paisatge té memòria. Descriu els conflictes i els anhels humans amb la mateixa subtilesa amb què captura la quietud d'un bosc, la petja d'un ren a la neu -la calma, en fi, que sol presagiar els grans canvis a les nostres vides". 

En aquesta ocasió ens acompanyarà Marc Montull, de l'editorial Club Editor. 

El club de lectura de Muntanya de Llibres està obert a tothom. Les trobades tenen lloc cada dos mesos, habitualment un dijous a els 18.30 h. En aquest club ens interessen els llibres que d'alguna manera, directament o tangencial, toquen les temàtiques pròpies de Muntanya de Llibres: la muntanya, els viatges o la natura. El club és gratuït en cas de comprar el llibre o té un cost de 5 euros. En qualsevol cas la inscripció prèvia és obligatòria a través del telèfon 93 885 0 885 o bé al correu clubdelectura@muntanyadellibres.com.

Comments

Log in or register to post comments
Producto añadido para comparar