A PEU PER CAMINS BERGUEDANS. 16 PASSEJADES I EXCURSIONS

A PEU PER CAMINS BERGUEDANS. 16 PASSEJADES I EXCURSIONS

LÓPEZ-MONNÉ, RAFAEL

20,00 €
IVA incluido
Sin estoc, pero te lo encontramos
Editorial:
AROLA EDITORS
Año de edición:
2009
ISBN:
978-84-92408-67-2
Páginas:
216
Colección:
De ferradura
20,00 €
IVA incluido
Sin estoc, pero te lo encontramos
Añadir a favoritos

El Berguedà és una comarca de muntanyes trencades —algunes esquinçades pel diable—, de muntanyes esberlades pels llamps i les gelades. Les excursions proposades volen apropar-vos a escenaris espectaculars, viatjar a un país nascut del romànic, reviure les consagracions de les primeres esglésies, respirar l’aire que baixa del Cadí i gela les pedres dels castells, passejar entre mars de cereals i arcuacions llombardes.
Aquest és el país de Guillem de Berguedà, noble i trobador, amic de Ricard Cor de Lleó, amant de la poesia, de les dones i enemic enfurismat de bisbes corruptes i comtes pretensiosos. I també és el territori dels pastors que van conduir durant segles els ramats del monestir de Poblet fins a les ufanoses pastures de Peguera i d’Ensija.
El Berguedà combina una muntanya corpulenta i un passat miner i industrial d’una extraordinària intensitat humana. Ferrocarrils impossibles, telefèrics vertiginosos, túnels, pous, canals, turbines, telers ensordidors. Aquesta guia vol apropar-se a aquest sorprenent territori i us ofereix descobrir, per exemple, les raons que van portar la Mare de Déu a romandre a Queralt o les històries que amaga el cingle de la Por del Picancel, mentre hi passeu de puntetes, sense fer soroll...

Artículos relacionados