A PEU PER CAMINS DE CATARS AL PIRINEU CATALÀ

A PEU PER CAMINS DE CATARS AL PIRINEU CATALÀ

LOPEZ MONNE, RAFAEL

20,00 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
AROLA EDITORS
Año de edición:
2011
ISBN:
978-84-92839-80-3
Páginas:
216
Encuadernación:
Mapa plegat
Colección:
De ferradura
20,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

A peu per camins de càtars al Pirineu català és una guia impulsada pel Consell Regulador del Camí dels Bons Homes per apropar-se a peu, pausadament, a la dramàtica història dels exiliats occitans —els anomenats «bons homes»— que a l’edat mitjana van haver de deixar les seves terres i cases per salvar la vida, tot fugint de la intolerància religiosa, l’ambició dels poderosos i la barbàrie de la força. Alhora, el llibre vol ser també una petita incursió en el món medieval català dels segles XIII i XIV, fonamentalment.
S’han dissenyat un conjunt de 14 excursions —de mig dia i de dia— repartides per set comarques: el Ripollès, el Berguedà, la Cerdanya, el Solsonès, l’Alt Urgell, el Pallars Sobirà i la Val d’Aran. Es tracta de propostes per a caminadors diversos: per als que volen una passejada tranquil·la, per a qui vulgui fer-la amb nens i també n’hi ha per als més experimentats.
L’objectiu principal ha estat evocar uns fets i un territori de tal manera que el lector s’animi a recórrer els itineraris proposats. Si la història serveix per aprendre del passat, aquesta és una lliçó que seria bo tenir sempre present.

Artículos relacionados