AFRICA 1:4.8000.000 (ITMB)

AFRICA 1:4.8000.000 (ITMB)

ESCALA 1:4.800.000

 

13,00 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Editorial:
ITMB
Materia:
Mapes viatge àfrica
Idioma:
English
ISBN:
978-1-77129-017-3
Encuadernación:
Mapa plegat
13,00 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Añadir a favoritos

Àfrica és un continent enorme. Ningú més que nosaltres ha preparat amb èxit una base de dades digital per a tot el continent i aquesta edició inclou nombroses actualitzacions de la informació viària i realitats polítiques canviants. Hem actualitzat les carreteres sempre que dades fiables indiquen millores, com les connexions entre l'extrem sud del Marroc i la carretera que porta a Nouakchott, a Mauritània. Políticament, tots sabem coses que no afecten els mapes: la frontera tancada entre Algèria i el Marroc, el cop d'estat a Guinea, la contínua inestabilitat de Líbia, el millor grau d'estabilitat generalment a Somàlia, els problemes actuals al Sudan del Sud... però, en general, el continent de 54 estats nacionals i uns quants enclavaments colonials ha sobreviscut bastant bé a dos anys de desestabilitzadors estralls de Covid. El turisme s'està recuperant progressivament i les vendes de mapes milloren. Aquest és un mapa molt important, ja que posa en perspectiva tots els països i illes relacionats amb el continent africà. Ens complau portar a la vostra atenció una versió actualitzada d'una part del món que és de vital importància.

Mida del mapa: 27*39"

Aquest mapa també està disponible en format digital i mapa pla. Poseu-vos en contacte amb map@itmb.com si voleu fer una comanda o per obtenir més informació.

La llegenda inclou:
carreteres per classificació, rius i llacs, parc nacional, aeroports, punts d'interès, carreteres, carreteres principals, zoos, pesca i molt més...