ARA SÍ QUE TOCA!

ARA SÍ QUE TOCA!

JORDI PUJOL, EL PUJOLISME I ELS SUCCESSORS

FRANCESC MARC ÁLVARO VIDAL

23,20 €
IVA incluido
Agotado
Editorial:
EDICIONS 62
Año de edición:
2011
Materia:
Assaig
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-297-5295-3
Páginas:
352
Encuadernación:
Mapa plegat
23,20 €
IVA incluido
Agotado
Añadir a favoritos

Aquest llibre mostra el paisatge polític de la Catalunya de finals del segle xx i començaments del segle XXI i explica un moment concret de transcendència històrica: el de la retirada de Jordi Pujol,  l'últim gran polític de la transició democràtica. Entre 1992 i 2002 es produeix un complex i llarg procés d'intrigues, batalles, pactes, traïcions, apostes i decisions imprevistes que van lligades a  l'intent de mantenir un projecte i un liderat.

El patriarca de CiU ha estat, a la vegada, tap i interruptor de la seva successió: ha apostat per la generació dels seus néts polítics, ha frenat els seus coetanis i ha fet servir tots aquells que se li han acostat. Aquestes pàgines aborden, mitjançant una extensa i rigorosa investigació periodística, tot allò que hi ha darrere de l'escenari del pujolisme, així com les claus per entendre el com i el perquè d'aquest final de regnat i del futur immediat que anomenem postpujolisme

Amb les seves llums i ombres, presenta el veritable rostre de dotzenes de personatges decisius i revela, amb detallisme i profunditat, moltes escenes que fins avui han restat en el secret del poder.

Artículos relacionados