ARQUITECTURA DE LA CALMA

ARQUITECTURA DE LA CALMA

UNA GUIA PRÀCTICA PER TROBAR LA SERENITAT I L'EQUILIBRI INTERIOR

ALUJAS VEGA, VICENÇ

14,00 €
IVA incluido
Sin estoc, pero te lo encontramos
Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Año de edición:
2014
Materia:
Cos, ment i ànima
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-16139-08-8
Páginas:
208
Encuadernación:
Mapa plegat
Colección:
INSPIRA
14,00 €
IVA incluido
Sin estoc, pero te lo encontramos
Añadir a favoritos

Diàriament, a la feina o en la nostra vida personal, vivim situacions d'estrès o angoixa que sovint ens fan perdre la calma que hauríem de tenir de manera innata. I un estat de profunda calma és una condició imprescindible per assolir la felicitat a què tots aspirem.
Aquest llibre és una eina summament útil per edificar la nostra calma interior d'una manera sòlida i definitiva. Utilitzant el símil arquitectònic (ciments, estructura i façana) i basant- se en experiències reals i en molts anys d'estudi, els autors analitzen quines circumstàncies erosionen aquesta calma i, en sentit contrari, quins elements ens endinsen en aquell estat meravellós de serenitat total. Són aquests elements els que cal conèixer, però sobretot practicar i enfortir.
Per això, en cada capítol hi ha reflexions meditatives i exercicis senzills per practicar l'arquitectura de la calma. Entre cinc i deu minuts són suficients i es pot aprofitar qualsevol moment lliure, en qualsevol lloc. Tu notaràs els beneficis de seguida i els encomanaràs a la gent que t'envolta.
Com recuperar la calma interior i els seus beneficis físics i mentals.

Artículos relacionados