ARTHUR I GEORGE

ARTHUR I GEORGE

BARNES, JULIAN

23,00 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Año de edición:
2007
Materia:
Narrativa actual
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-96521-62-9
Páginas:
512
23,00 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Añadir a favoritos

Una obra magnífica, plena d'humor, profunditat i saviesa, finalista del Man Booker Prize. Probablement la millor creació de Julian Barnes.
Un episodi real, oblidat, convertit en una magnífica novel·la: una obra que permet veure en acció el creador de Sherlock Holmes, Arthur Conan Doyle, en un interessant cas d'intriga i prejudicis.
Arthur Conan Doyle i George Edalji neixen a mitjan segle XIX a la Gran Bretanya. Els seus mons són distants: Arthur és metge i més tard escriptor de fama mundial gràcies a Sherlock Holmes; George, d'origen indi, fa d'advocat a Birmingham i treballa sense cap notorietat pública.
Però a principis del segle XX uns misteriosos esdeveniments faran que els dos personatges coincideixin: es veuran involucrats en una trama policial amb cartes anònimes, atacs nocturns i enigmàtics assassinats que van trasbalsar l'opinió pública britànica.
Fruit d'una intensa recerca, basada en un cas real, i de la brillant imaginació de Julian Barnes, Arthur i George retrata magníficament la societat victoriana i recrea les vides de dos personatges que esdevenen extraordinaris: George Edalji, acusat falsament i empresonat per motius racistes, i Arthur Conan Doyle, que va investigar el seu cas i va defensar públicament la seva innocència.
"Des del primer parràgraf, sabem que estem a les mans d'un gran novel·lista, que ens transporta a una irresistible narració, i que combina de manera genial biografia, història i l'emoció d'una trama d'intriga real. Barnes, en plena forma." [PD James, The Times]
Web de Julian Barnes [1]
Arthur i George, de Julian Barnes (Portàtil) [2]
Res a témer, de Julian Barnes [3]
Pulsacions, de Julian Barnes [4]
Links:
------
[1] http://www.julianbarnes.com/
[2] http://www.angleeditorial.com/../libro.asp?codart=PORT020
[3] http://www.angleeditorial.com/../libro.asp?codart=N046
[4] http://www.angleeditorial.com/../libro.asp?codart=N056

Artículos relacionados

Otros libros del autor