AUCELLS (LLIBRE+CD)

AUCELLS (LLIBRE+CD)

CELDONI FONOLL

20,00 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
LYNX EDICIONS
Año de edición:
2006
Materia:
Guies d'ocells
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-96553-03-3
Páginas:
268
20,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

Celdoni Fonoll, després de Veus d’ocells (Lynx Edicions, 2000) i 60 OCELLS comuns i rars i de noms singulars (Lynx Edicions, 2002) —poemaris ocellístics sobre 110 espècies dels Països Catalans, que han tingut una gran acollida entre el públic—, ens ofereix Aucells, on versifica 60 ocells més de les nostres terres. Fins ara, doncs, ha publicat versos sobre 170 espècies d’ocells, i sabem que continua escrivint poesia ornitològica.Joaquim Maluquer i Sostres, al pròleg, qualifica Fonoll com “El poeta dels ocells” i, entre altres coses, diu:

No hi ha dubte que en Celdoni és un enamorat i gran coneixedor dels ocells, que li agrada veure’ls lliures pels jardins, els camps i els boscos. A més, com a apassionat per la llengua i les lletres, ha resseguit totes les manifestacions de la nostra cultura que hi al·ludeixen, tant la popular com la literària. (...) Celdoni Fonoll té el do poètic, regal dels déus, que advertirem només fullejant els Aucells.

A Aucells també hi han col·laborat dibuixants i biòlegs, i engloba, com els llibres anteriors, poesia ocellística i cultura popular i científica de les aus.

60 espècies d’ocells dels Països Catalans;
Dibuixos en color dels ocells;
Cultura popular i literatura;
Característiques biològiques;
Mapes de distribució (Principat de Catalunya);
Disc compacte amb el cant dels ocells del llibre.

Artículos relacionados

Otros libros del autor