BARBAMECS

BARBAMECS

XX PREMI DE NARRATIVA VILA DE L'AMETLLA DE MAR

YANNICK GARCIA PORRES

11,90 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Editorial:
COSSETÀNIA EDICIONES
Año de edición:
2012
Materia:
Narrativa actual
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-15456-34-6
Páginas:
120
Encuadernación:
Mapa plegat
Colección:
Notes de Color
11,90 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Añadir a favoritos

Un home va a sopar a casa sa germana amb un missatge a la butxaca. Un fill reclama un sacrifici que els seus pares potser no estan disposats a fer. Algunes paraules i alguns gestos, quan cauen a sobre, aixafen. De vegades la màgia és l'últim consol en un món cada cop més gris. Una dona explora les fronteres i les arestes del desig mentre els altres la contemplen sense entendre res. Un home decideix que li queda una cosa per fer, al preu que sigui. Tres persones es busquen i es defugen com si fos l'única manera d'estimar-se. I, finalment, dos germans escapçats fan mans i mànigues per completar-se.
Tots els personatges d'aquest recull són uns barbamecs. Encara no els punteja la barba i ja creuen ser els amos del carxofar. Tenen respostes per a tot. Trepitgen amb força. T'aguanten la mirada.
Veurem com aquests imberbes lluiten contra les seues perpètues adolescències, però no sabrem de quina pasta estan fets fins que els toqui posar seny de debò.
En aquests relats, Yannick Garcia atorga veu literària a personatges que no passen d'eterns secundaris. Afirmen tenir el mateix dret d'arriscar-se, d'equivocar-se i d'aprendre'n, com tothom, ben poca cosa.

Artículos relacionados