BARÇA, 110 ANYS FENT HISTÒRIA

BARÇA, 110 ANYS FENT HISTÒRIA

FINESTRES MARTÍNEZ, JORDI / SOLÉ I SABATÉ, JOSEP MARIA / PUJADES MARTÍ, XAVIER / BASSAS ONIEVA, ANTONI

48,00 €
IVA incluido
Sin estoc, pero te lo encontramos
Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Año de edición:
2010
Materia:
Futbol
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-92758-82-1
Páginas:
304
48,00 €
IVA incluido
Sin estoc, pero te lo encontramos
Añadir a favoritos

La història del millor club del món

De Gamper a Messi, de la Bonanova al Camp Nou. Més de 110 anys d’història en blau i grana explicada per periodistes i historiadors de reconegut prestigi
La història del Futbol Club Barcelona des dels inicis fins a l’actualitat en un sol volum, una obra imprescindible i, des de fa anys, reclamada pel soci i seguidor del Barça. Estructurat en dotze capítols, el llibre narra la cronologia de l’entitat exposant, amb tot rigor i amb les aportacions més novedoses que els investigadors han realitzat en els darrers anys, els aspectes claus per entendre la trajectòria esportiva i la transcendència social del club. Un llibre absolutament actualitzat que permetrà també recordar els grans èxits de l’any 2009. Amb nombroses fotografies inèdites i estadístiques històriques en un annex documental.

Juntament amb el relat principal de cada època, en cada capítol s’inclouen inserts especials on s’amplien aspectes complementaris per entendre la història del Barça.

El llibre fa un recorregut pels orígens de l’entitat fins a la consolidació del club; la primera edat d’or als anys vint; del lema “esport i ciutadania” durant la República al futbol en guerra; de la salvació del club als nous èxits; Kubala i la construcció del Camp Nou; els difícils anys seixanta; l’impacte de Johan Cruyff i la transició cap a la democràcia; de Basilea al motí de l'Hesperia; el Dream Team i la primera Copa d’Europa; la celebració d’un club centenari fins a l’època actual, amb els majors èxits de la història, i la consolidació com més que un club al món.

Coedició amb el FC Barcelona.Autors

Sota la direcció de Carles Santacana, els diversos capítols del llibre han estat redactats per historiadors i periodistes experts en el FC Barcelona: Ramon Alquézar, Antoni Bassas, Jordi Finestres, Xavier G. Luque, Xavier Pujadas, Carles Santacana, Josep M. Solé i Sabaté, Josep Termes, Manuel Tomàs i Joan Villarroya.

Artículos relacionados