COLÒMBIA I MÈXIC. DE LA TERRA AL COR

COLÒMBIA I MÈXIC. DE LA TERRA AL COR

CONXITA TARRUELL

18,00 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
TUSHITA EDICIONS
Año de edición:
2023
Materia:
Mèxic. narrativa
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-126988-1-7
Páginas:
199
Colección:
Cavalls de Vent
18,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

Aquest llibre recull les vivències de l’autora, juntament amb la seva amiga Rosa, per Colòmbia i Mèxic. En aquests viatges fan una immersió en la vida i els costums dels colombians i dels mexicans. Conviuen frec a frec amb persones del país, amb qui es creen vincles d’amistat, i comparteixen àpats mentre tasten gran varietat de menjars típics de la zona. El llibre de viatges és com una porta oberta de bat a bat al món, on es combina la no-ficció i la ficció per mitjà de contes que la Rosa escriu a partir de les seves experiències en els viatges. Escrit en un llenguatge directe i senzill.

«Dels colombians m’emporto la seva hospitalitat, que m’ha fet sentir com a casa. L’alegria que m’encomanen. La música que m’anima i que escolto pertot arreu. El ritme de la salsa que em convida a ballar. La seva manera de veure les coses en positiu. Els portaré sempre al meu cor.»

«Dels mexicans m’emporto l’acollida càlida de la meva nova família de Puebla, que m’han fet sentir com a casa. M’ha encantat participar a la cerimònia d’unió del Pau i la Pao. M’he enriquit amb la coneixença d’amics dels meus fills, que m’han encomanat la seva alegria. De l’estada a Monterrey m’emporto la retrobada amb la família que vàrem conèixer fa uns anys a Mazatlán. Desitjo que continuï per sempre la nostra amistat.»

Artículos relacionados