EL CANSAMENT MORAL

EL CANSAMENT MORAL

L'EPIDÈMIA DEL SEGLE XXI

SOLER LLEONART, JAUME

17,90 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Año de edición:
2015
Materia:
Medicina i terapies alternatives
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-16139-69-9
Páginas:
320
Encuadernación:
Mapa plegat
Colección:
INSPIRA
17,90 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Añadir a favoritos

És fàcil detectar entre els nostres coneguts i en la nos· tra societat una sensació de cansament psicològic i emocional que sembla estendre's i fer-se cada vegada més profunda. Malgrat que al món passen fets extraordinaris i positius, el cert és que els esdeveniments negatius ens aclaparen i saturen, perquè s'afegeixen a les exigències terribles del ritme de vida actual, dominada per la tecnologia, les urgències, les frustracions i l'absència d'un sentit vital.
El resultat és un enorme desgast emocional: el que els autors anomenen el Cansament Moral, un malestar contemporani tan universal que només pot qualificar-se com «la gran epidèmia del segle XXI».
Per afrontar-la Soler i Conangla han triat deu persones referents com a models inspiradors que evidencien que la proposta del llibre és possible. Els lectors trobaran deu antídots en forma de valors-acció per protegir-se d'aquesta epidèmia i millorar la seva qualitat ètica i emocional. Perquè un món diferent no pot ser construït per gent indiferent.

Artículos relacionados