EL CASAMENT DE LA BRUIXA AVORRIDA

EL CASAMENT DE LA BRUIXA AVORRIDA

ENRIC LARREULA I VIDAL

8,90 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Año de edición:
2014
Materia:
Les tres bessones
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-15695-68-4
Páginas:
32
8,90 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

La Bruixa Avorrida es troba un dineret, amb el dineret es compra un llacet i amb el llacet està tan bonica... que un esquelet, el monstre de Frankenstein, un fantasma, un vampir, una mòmia, l'Home Llop i un Bruixot, s'hi volen casar. Però a qui tria per marit?
L'origen d'aquest conte prové d'un llibre manuscrit que l'antiquari Benjamí Wolgoshen va trobar en el doble fons d'un calaix d'un escriptori molt vell que havia comprat a un venedor ambulant. Qui havia escrit el llibre? No ho sabia. Quan l'havien escrit? Tampoc. Què deia el llibre? Impossible de saber-ho perquè estava escrit en uns signes molt estranys i misteriosos. Benjamí Wolgoshen, mort de curiositat, va dedicar molts anys de la seva vida a intentar desxifrar el contingut d'aquell llibre secret sense aconseguir-ho.
Finalment un mag anomenat Magicus Tremendus va descobrir que es tractava de les memòries personals de la bruixa Prímula Farigola escrites de la seva pròpia mà. Aquell descobriment va ser considerat molt important entre tots els savis del món, perquè Prímula Farigola, més coneguda com a Bruixa Avorrida, va ser una de les darreres representants de les bruixes de l'antiga escola.

Artículos relacionados