EL MATARÓ DE CUYÀS

EL MATARÓ DE CUYÀS

MANUEL CUYÀS GIBERT

20,00 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
EDITORIAL GAVARRES
Año de edición:
2023
Materia:
Periodisme
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-19292-20-9
Páginas:
416
Colección:
Narratives
20,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

Fullejar i rellegir escrits de l’escriptor i periodista Manuel Cuyàs i Gibert (1952-2020) sobre Mataró és un exercici de redescoberta plaent. Amb ulls d’avui la seva mirada adquireix una dimensió nova. L’esperit crític i la ironia subtil que destil·la ens interpel·la encara. Els seus articles excel·leixen en l’art de captar la quotidianitat a través de personatges, fets i costums. Testimonien amb coneixement de causa i amb emoció els últims cinquanta anys de la ciutat. Formen un llegat valuós ple de petits però significatius detalls, que guanya amb el pas del temps.

Més de 200 articles, que es llegeixen d’una revolada, formen aquest nou volum de la col·lecció ‘Narratives’, una selecció absorbent, a cura de Neus Pinart, membre de la Comissió Cívica d’homenatge a Manuel Cuyàs i Gibert.

«Rellegir-lo en aquest volum, és molt més que un exercici de nostàlgia. Mataró és ineludible per entendre Cuyàs. I, certament, Cuyàs és imprescindible per entendre Mataró. Els seus escrits constitueixen un retrat viu i únic dels últims cinquanta anys a Mataró, un retrat que ens ajuda, avui, a entendre millor qui som i com som.», acaba el periodista Joan Catà en el pròleg.

Artículos relacionados