ELS RÈPTILS DELS PAÏSOS CATALANS

ELS RÈPTILS DELS PAÏSOS CATALANS

GUIA DE CAMP

VARIS AUTORS

22,00 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
BRAU
Año de edición:
2023
Materia:
Rèptils
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-18096-57-0
Páginas:
192
Colección:
Maluquer
22,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

Els rèptils representen el grup de vertebrats terrestres més divers del món i són un element important de la biodiversitat. La guia en recull les més de 50 espècies que habiten als Països Catalans –tortugues, serps, sargantanes, llangardaixos...– i ens en descriu les característiques principals, l’hàbitat, l’ecologia i les amenaces a les que es veuen sotmeses en un entorn de canvi global.

Estructurada en fitxes, amb un text que conté informació clara i rigorosa i amb abundància de fotografies per afavorir-ne la identificació, la guia s’adreça tant als amants del rèptils com a aquells que s’acosten per primera vegada a aquest excepcional grup de vertebrats.

Fruit del treball de molts anys i de molts i moltes herpetòlogues, de les quals l’actual autoria n’és només una representació, la guia esdevé una eina no només d’observació i identificació sinó que destaca la importància dels rèptils dins dels ecosistemes i contribueix a esvaïr moltes de les percepcions negatives i dels prejudicis que sovint se’ls atribueixen.

Artículos relacionados

Otros libros del autor