ENFOTEU-VOS-EN!

ENFOTEU-VOS-EN!

HUMOR INDIGNAT. 45 DIBUIXANTS CONTRA LA CRISI

DIVERSOS AUTORS

12,80 €
IVA incluido
No disponible
Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Año de edición:
2012
ISBN:
978-84-15002-93-2
Páginas:
144
12,80 €
IVA incluido
No disponible
Añadir a favoritos

Un llibre il·lustrat, divertit, en el que els principals ninotaires del nostre país combaten la crisi amb els llapis ben esmolats.
Enfoteu-vos-en!

Dels que retallen els drets socials dels més desvalguts, parapetats rere una urna que treuen en processó cada quatre anys: enfoteu-vos-en!

Dels que són tan rics que han de comprar-se els amics però els regalen les corbates: enfoteu-vos-en!

Dels que maneguen els fils de l'economia, arrepapats en esponjoses butaques de cuir relluent, però han perdut el fil de la vida, de l'amor i l'alegria: enfoteu-vos-en!

Dels que utilitzen la justícia com si fos una baieta desinfectant que pot netejar el seu rastre d'indignitats i abusos: enfoteu-vos-en!

Dels que cremen bitllets de cinc-cents euros per aromatitzar la nauseabunda pestilència de la seva pròpia corrupció: enfoteu-vos-en!

Com afrontar la crisi amb humor?

45 dels principals dibuixants del país ens ofereixen la seva visió de la crisi i d'altres temes candents com el 15M, els indignats, les retallades, la corrupció política, la banca, l'habitatge, les eleccions, els moviments de les xarxes socials, etc. Enfoteu-vos-en! denuncia amb humor les desigualtats socials del nostre món i del nostre entorn més proper utilitzant tots els recursos humorístics de la vinyeta, des de la sàtira més descarnada fins a la reducció a l'absurd de polítics i personatges coneguts.

Llibre col·lectiu on 45 dels principals il·lustradors del nostre país col·laboren amb les seves vinyetes. Tots ells publiquen en els principals mitjans periòdics (diaris, revistes, setmanaris) catalans i de l'Estat: Kap, Toni Batllori, Miquel Ferreres, Andreu Buenafuente, Manel Fontdevila, Ventura & Coromina, Albert Monteys, Fer, Pallarés, Azagra, etc.

Dibuixants sense fronteres cedeix els beneficis d'aquest llibre a Arrels Fundació.

Artículos relacionados

Otros libros del autor