ESQUÍ DE MUNTANYA

ESQUÍ DE MUNTANYA

MANUAL PRÀCTIC

ALBERT CASTELLET LLERENA

13,80 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
COSSETÀNIA EDICIONES
Año de edición:
2005
Materia:
Manuals esquí i neu
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-9791-154-2
Páginas:
208
Colección:
Manuals de Muntanya
13,80 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

L'esquí de muntanya és un esport que enganxa. L'entorn verge i salvatge en què es desenvolupa, la satisfacció d'assolir un cim, el lliscar per neus mai trepitjades, l'esforç que comporta, els increïbles paisatges, els amics, les llums de l'alba i del capvespre, tot un aglomerat de sensacions que fan gaudir de la vida.
Aquest llibre no és un tractat exhaustiu sobre l'esquí de muntanya, sinó un manual bàsic, compacte i eminentment pràctic, on les tècniques i els coneixements propis d'aquest esport són explicats amb detall, mentre que els temes més generals es repassen breument i remeten el lector a bibliografia especialitzada. Així, per exemple, la descripció del material específic, la valoració del perill d'allaus i les tècniques d'ascens ocupen una bona part del manual. D'altra banda, en les tècniques de descens, orientació i meteorologia, es fa només un resum dels coneixements necessaris, i tan sols es desenvolupen aquelles qüestions específiques relacionades amb l'esquí de muntanya.
S'inclouen també nombroses recomanacions de caire pràctic. Sovint són opinions personals i subjectives, no sempre compartides per tots els practicants d'aquest esport, però que estem segurs que els lectors sabran valorar.

Artículos relacionados