FAGO

FAGO

SI ET DIUEN QUE EL TEU GERMÀ ÉS UN ASSASSÍ

CARLES PORTA

18,00 €
IVA incluido
No disponible
Editorial:
LA CAMPANA
Año de edición:
2012
ISBN:
978-84-96735-66-8
Páginas:
312
Encuadernación:
Mapa plegat
18,00 €
IVA incluido
No disponible
Añadir a favoritos

La Marisa Mainar no s'ha cregut mai que el seu germà sigui l?assassí de Fago, un poble de 30 habitants del Pirineu d'Osca. El gener del 2007 apareix mort l?alcalde de Fago. Tots els veïns són sospitosos. Molts el consideraven un tirà. Finalment és acusat Santiago Mainar, un ramader idealista que de seguida es confessa culpable «perquè deixin en pau els altres veïns».

Durant aquests cinc anys Carles Porta ha mantingut una estreta relació amb la família Mainar. Ha fet més de 60 visites a la presó i ha parlat centenars de vegades amb la germana gran. El dia que va començar el judici, mentre al carrer hi havia un núvol de 190 periodistes buscant la foto, ell era l?únic que vivia aquell drama al costat de la família.

FAGO és el retrat viu, proper i revelador d'un home acusat d'assassinat. Però, per sobre de tot, és la història d'una dona que decideix estimar el seu germà i defensar la seva innocència contra tot i contra tothom, fins i tot contra ell mateix. Porta aconsegueix encomanar al lector un profund respecte pel sofriment de la Marisa i posa en qüestió el paper de policies, jutges, advocats i periodistes en un cas on la «piconadora» va esclafar la família Mainar des del primer instant.

Amb un registre més íntim però amb el mateix tremp narratiu que a TOR, el gran periodista d?investigació Carles Porta torna a enganxar-nos a una història real com si fos una novel.la.

Artículos relacionados

Otros libros del autor