FAULES DE ROBOTS

FAULES DE ROBOTS

STANISLAW LEM

18,00 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
KALANDRAKA
Año de edición:
2023
Materia:
Ciència-ficció
Idioma:
Castellano
ISBN:
978-84-18558-71-9
Páginas:
208
18,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

Arriba per primera vegada en català un dels títols més populars entre la vasta obra narrativa de Stanislaw Lem. Una de les seves obres més populars que barreja la ciència-fificció amb els contes de fades, perfecte pels grans i petits amants del gènere.
Publicat per primera vegada el 1964, “Faules de robots” va ser un dels títols més populars entre l’extensa obra narrativa de Lem, arribant a convertir-se durant diverses dècades en lectura obligatòria a les escoles poloneses. Fins ara inèdites en
català, aquestes rondalles estan protagonitzades per robots: alguns són inventors idealistes, altres, cavallers temeraris i uns pocs, reis tirànics. Setze històries que diverteixen, però també ens fan reflexionar, i que al·ludeixen tant als contes de fades medievals com a les paròdies de les narracions clàssiques, però transcendeixen les faules clàssiques amb una subversió carregada d’humor i d’ironia. Sota el que semblen senzilles i imaginatives premisses es revela una síntesi magistral, amb un to grotesc d’al·lusions càustiques sobre l’autoritarisme, la maldat i l’estupidesa. En aquest món de circuits i metall els antagonistes són els humans: no tant per la seva crueltat llegendària, sinó per la seva pròpia naturalesa: formats principalment per aigua i dependents de l’oxigen, resulten potencialment mortals per a qualsevol androide. Aquestes faules continuen resultant avui tan hilarants com aterridores i ens descobreixen un fantasiós món per als grans i petits amants de la ciència-ficció.

Artículos relacionados

Otros libros del autor