HERPETON: AMFIBIS I RÈPTILS EN JOC (JOC DE CARTES)

HERPETON: AMFIBIS I RÈPTILS EN JOC (JOC DE CARTES)

SOCIETAT CATALANA D'HERPETOLOGIA

20,00 €
IVA incluido
Agotado
Editorial:
SOCIETAT CATALANA D'HERPETOLOGIA
Año de edición:
2022
Materia:
Jocs de taula
Idioma:
Català
20,00 €
IVA incluido
Agotado
Añadir a favoritos

HerpetOn: amfibis i rèptils en joc
PASSA-T’HO BÉ I APRÈN AMB L’HERPETON: AMFIBIS I RÈPTILS EN JOC, EL JOC DE CARTES ON CONEIXERÀS D’UNA MANERA DIFERENT LA VIDA I LA DIVERSITAT DELS AMFIBIS I ELS RÈPTILS DE CATALUNYA!
Invoca les teves espècies al tauler, ataca al teu adversari, protegeix i restaura els teus hàbitats, i crea els ecosistemes herpetològics més valuosos que puguis per guanyar la partida!

Ja no tens excusa per no apropar-te al món de l’herpetologia. És per a tots els públics, perquè de moment compta amb dues modalitats de joc: un nivell avançat a partir dels dotze anys i un d’intermedi a partir dels sis anys. El joc de cartes té diferents finalitats educatives:

Aprendre a identificar les espècies d’amfibis i rèptils de Catalunya, reconèixer les seves formes i les seves característiques i curiositats d’una manera entretinguda.
Conscienciar a tothom sobre la importància d’aquests vertebrats de sang freda, les amenaces que pateixen, i també sobre les possibles accions que podem fer per protegir-los.
Desestigmatitzar dos dels grups amb més fòbies associades, la majoria infundades, apropant els amfibis i els rèptils a casa nostra com no s’havia fet abans.

INFORMACIÓ SOBRE EL CONTINGUT DE LA CAIXETA I ESPECIFICACIONS DEL JOC
Contingut 88 cartes de diferents tipus+ llibret d’instruccions
Edat recomanada més de 12 anys pel nivell avançat (inclou una modalitat de +6)
Jugadors de dos a tres jugadors
Temps estimat Entre 30 i 45 minuts

Artículos relacionados