HOTEL D'ABELLES

HOTEL D'ABELLES

 

16,95 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
MOSES
Año de edición:
2022
16,95 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

Les abelles salvatges són insectes fascinants i, sobretot, útils, que, malauradament, tenen dificultats en molts llocs sense la nostra ajuda i es veuen amenaçades per la seva existència continuada. Afortunadament, hi ha moltes maneres de crear un entorn favorable a les abelles i donar suport als petits ajudants voladors. Al cap i a la fi, s’encarreguen de pol·linitzar les flors i d’aquesta manera s’asseguren que puguem gaudir de fruites com cireres o pomes, així com de diferents tipus de verdures, com cogombres o carbasses. L’Expedition Natur Bienenhotel ofereix refugi per a nombroses espècies d’abelles salvatges, serveix d’ajut per a la nidificació i l’hivern i, per tant, contribueix enormement a la protecció de les espècies.

Diverses espècies d’abelles salvatges se senten com a casa a l’hotel d’insectes apícoles. Per al processament es va utilitzar un material de fusta massissa d’alta qualitat. Els forats es van perforar a la fusta longitudinal, cosa que evita esquerdes i estelles i redueix significativament el risc de lesions per als futurs residents. Els tubs individuals es van fer a mida i cadascun correspon exactament a les necessitats de les abelles salvatges en termes de diàmetre i longitud. Com que hi ha una gran varietat de diferents diàmetres dels tubs, les més diverses espècies d’abelles silvestres poden utilitzar l’hotel; els petits exploradors tenen l’oportunitat d’observar les més variades abelles salvatges en el seu entorn natural des de març fins a la tardor. I fins i tot molt a prop, perquè els insectes petits no ataquen,

A més de l’hotel d’abelles fet de fusta de pi i bambú, s’inclou un fulletó que resumeix informació apassionant sobre el tema de les abelles salvatges, els hotels d’abelles i la protecció de les abelles de manera adequada per als nens. L’hotel d’insectes apte per a les abelles és perfecte com a oportunitat d’observació i aprenentatge a casa o als jardins d’infants i escoles. D’aquesta manera, els nens aprenen a desenvolupar la consciència ambiental i a assumir la responsabilitat de les petites criatures, ajudant activament a mantenir viu el cicle de la natura i així comprendre millor la protecció de la natura i les espècies.

L’hotel d’abelles s’hauria d’instal·lar en un lloc el més assolellat possible, protegit de la pluja i el vent. També són útils els llocs on hi hagi prou plantes de nèctar per a les abelles. Un cop trobada la ubicació perfecta, l’hotel es pot deixar allà durant anys sense necessitat de netejar ni substituir els tubs.

+ Ajuda per a la nidificació i l'hivernatge de nombroses espècies d'abelles salvatges
+ material d'alta qualitat de fusta de pi i bambú
+ treball personalitzat: diàmetre i longitud dels tubs adaptats a les necessitats de les abelles salvatges
+ ús per una gran varietat d'espècies d'abelles silvestres
+ inclòs un fulletó amb informació emocionant sobre abelles salvatges, hotels d'abelles i protecció de les abelles

Artículos relacionados