L'ART DE LA FELICITAT

L'ART DE LA FELICITAT

GYATSO, TENZIN

13,90 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Año de edición:
2007
Materia:
Religions
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-96521-95-7
Páginas:
256
Encuadernación:
Mapa plegat
Colección:
INSPIRA
13,90 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Añadir a favoritos

Una nota d'esperança en un món insatisfet i una guia espiritual per a milions de fidels seguidors.
El Dalai Lama i la clau de la felicitat.
Qui rebutjaria la possibilitat de passar una estona amb el Dalai Lama, líder espiritual del budisme tibetà i premi Nobel de la Pau, i tenir amb ell una conversa sobre temes vitals per a l'ésser humà? Parlar, per exemple, de la insatisfacció actual, del sofriment, de la resistència al dolor i la injustícia. En definitiva, de la recerca de la felicitat.
En aquest best-seller il·luminador, el Dalai Lama ens confia la seva filosofia de vida: una recepta per encarar les relacions humanes, la salut, la família, l'angoixa i els obstacles de cada dia.
A partir d'entrevistes amb el psiquiatre nord-americà Howard C. Cutler, històries i anèctodes, el lector gaudeix de la humil saviesa del Dalai Lama i assisteix a un interessant encontre entre el budisme, la raó occidental, la psicologia moderna i la filosofia clàssica.
Al principi d'aquest llibre, una font d'inspiració i suport per a milions de lectors d'arreu del món, el Dalai Lama fa una afirmació senzilla però sorprenent: la felicitat és un dret que tenim com a humans. Malgrat els obstacles i els reptes, la felicitat genuïna encara és possible. I què podem fer per aconseguir-la? El Dalai Lama proposa defugir la tendència occidental que busca el plaer immediat, inestable i temporal.
El que cal és educar la nostra ment perquè la felicitat ve determinada sobretot per la nostra actitud, i alhora, cultivar un ingredient essencial: la voluntat de fer el bé. Juntament amb la tolerància, la paciència i la humilitat. En resum, el Dalai Lama ens proposa una recepta, apta per a tots elspúblics, per encarar amb èxit els inevitables contratemps de la vida quotidiana.
'Darrere de tots els mètodes del Dalai Lama hi ha un substrat de conviccions bàsiques: la convicció de la dolçor i la bondat fonamental detots els éssers humans, la convicció del valor de la compassió, la convicció que existeix una actitud d'amabilitat i un sentit de comunitat entre totes les criatures vives.' [Howard C. Cutler]
Traducció d'Irma Triginé i Laura Subirats

Dalai Lama (Tenzin Gyatso)
Tenzin Gyatso neix el 1935 al Tibet. Monjo budista tibetà, és proclamat 14è Dalai Lama, el líder espiritual i també polític del poble tibetà, el 1950. Es veu forçat a viure a l'exili a l'Índia després de l'ocupació xinesa del Tibet. Rep el premi Nobel de la Pau el 1989. És el primer líder tibetà que ha viatjat a Occident per difondre el missatge budista.

Howard C. Cutler
Diplomat en psiquiatria i neurologia, coneix el Dalai Lama el 1982 durant una visita a l'Índia gràcies a una beca per estudiar la medicina tibetana. Actualment té una consulta privada a Phoenix, Arizona (EUA).

Web del Dalai Lama

Web sobre L'art de la felicitat

Artículos relacionados