L'HERBARI: MATES, HERBES I FALGUERES

L'HERBARI: MATES, HERBES I FALGUERES

ANTONI SÀNCHEZ CUXART

52,00 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
UNIVERSITAT DE BARCELONA
Año de edición:
2019
Materia:
Flora
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-9168-298-1
Páginas:
356
52,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

En aquest herbari es reprodueixen 305 espècies de plantes que pertanyen a 241 gèneres, repartits en 74 famílies, i que corresponen a les mates, les herbes i les falgueres més representatives de la península Ibèrica i les Balears.
Les imatges, obtingudes mitjançant sistemes digitals, presenten les plantes a mida natural en forma de plecs d'herbari, i cada una va acompanyada d'una fitxa descriptiva que inclou el nom científic i el popular, les principals característiques i els hàbits, l'ambient on viu i el mes de floració. En alguns casos s'han ampliat els elements distintius per tal de facilitar-ne l'observació i aplegar en una mateixa pàgina els diversos estadis fenològics de la planta (fulles, flors i fruits), elements
que sovint només es poden observar en estacions de l'any diferents. El detall i la claredat amb què es tracten els continguts fan d'aquesta obra un òptim recurs pedagògic per a les aules i els centres que es dediquen a les activitats relacionades amb la natura, com també una eina molt útil per als amants de la botànica i la jardineria.

Artículos relacionados