LA BRETXA

LA BRETXA

ANTHONY CARTWRIGHT

14,00 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Editorial:
TIGRE DE PAPER
Año de edición:
2020
Materia:
Narrativa de gran bretanya
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-16855-59-9
Páginas:
140
14,00 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Añadir a favoritos

Cairo Jukes, un boxejador de Dudley, viu encadenant contractes precaris. Ha crescut enmig de les retallades que recorren la zona interior d’Anglaterra com les venes obertes d’un vell ordre industrial. Llavors coneix la Grace, una exitosa realitzadora de cinema documental de Londres.

De la mà d’un dels escriptors anglesos del moment, ens acostem, a través d’una ficció vertiginosa i emocionant, a la complexa situació de fractura que viu la Gran Bretanya amb el Brexit.

La bretxa no et tranquil·litzarà. Descriu una relació basada en malentesos, intolerància i culpabilitat, on cada part desitja alguna cosa que l’altre no li pot donar.

Anthony Cartwright ens descobreix, a través d’una ficció inspiradora i sublim, la realitat de la zona interior d’Anglaterra. Una zona que històricament havia estat motor industrial de la nació i que ara pateix l’atur i la devastació econòmica. Aquest llibre no només atrapa, sinó que ajuda a entendre la complexitat d’una situació que entronca amb les arrels històriques del Regne Unit.

Artículos relacionados