LA CARA NORD DEL COR

LA CARA NORD DEL COR

DESPORES DE L'ÈXIT DE LA TRILOGIA DE BAZTAN, L'AMAIA SALAZAR

DOLORES REDONDO

12,95 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
LABUTXACA
Año de edición:
2021
Materia:
Novel.la negra
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-18572-41-8
Páginas:
688
12,95 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

L’agost del 2005, molt abans dels crims que van commocionar la vall de Baztan, una jove Amaia Salazar de vint-i-cinc anys, subinspectora de la Policia Foral, participa en un curs d’intercanvi per a policies de l’Europol a l’Acadèmia de l’FBI, als Estats Units, que imparteix Aloisius Dupree, cap de la unitat d’investigació.
Una de les proves consisteix a estudiar un cas real d’un assassí en sèrie a qui anomenen «el compositor», que sempre actua mentre es produeixen grans desastres naturals atacant famílies senceres i amb una posada en escena gairebé litúrgica. L’Amaia es convertirà inesperadament en part de l’equip de la investigació que els durà fins a Nova Orleans, just abans del pitjor huracà de la història d’aquesta ciutat, per mirar d’avançar-se a l’assassí...
Però una trucada de la seva tia Engrasi des d’Elizondo despertarà en l’Amaia fantasmes de la seva infantesa, i farà que s’hagi d’enfrontar novament a la por i als records que la doten d’un coneixement extraordinari de la cara nord del cor.
Una novel·la trepidant que emociona i deixa sense alè.

Artículos relacionados

Otros libros del autor