LA NOSTRA OPCIÓ

LA NOSTRA OPCIÓ

UN PLA PER RESOLDRE LA CRISI CLIMÀTICA

AL GORE

30,90 €
IVA incluido
Sin estoc, pero te lo encontramos
Editorial:
EDICIONS 62
Año de edición:
2010
Materia:
Ecologia i canvi climàtic
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-297-6354-6
Páginas:
416
30,90 €
IVA incluido
Sin estoc, pero te lo encontramos
Añadir a favoritos

Tinc perfectament clar que disposem de totes les eines necessàries per resoldre la crisi climàtica. Només ens manca un ingredient: la voluntat col·lectiva.

Des del punt de vista adequat, la crisi climàtica és una oportunitat sense precedents per redreçar, per fi, moltes de les causes permanents de patiment i misèria que s’han deixat de banda durant molt de temps, i de transformar les esperances de les generacions futures de viure vides més sanes i pròsperes i d’augmentar les probabilitats d’èxit en la seva particular cerca de la felicitat.

La nostra opció reuneix les solucions més eficaces disponibles actualment i que, actuant en conjunt, serviran per resoldre aquesta crisi. La seva finalitat és separar la qüestió de la política tant com sigui possible i inspirar els lectors per emprendre accions, no només individualment sinó també com a partícips en els processos polítics, i fer que tots els països, i el món en el seu conjunt, s’enfrontin a la decisió que han de prendre.

Hi ha un antic refrany africà que diu: «Si vols anar ràpid, vés-hi sol; si vols anar lluny, vés-hi acompanyat». Nosaltres hem d’anar lluny… i ràpid.

Podem resoldre la crisi climàtica. Serà, sens dubte, difícil, però si escollim l’opció de resoldre-la, no tinc cap dubte que podem reeixir, i ho farem.

Artículos relacionados