LO LLIBRE DE MÚSICA : QUICO EL CÉLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES

LO LLIBRE DE MÚSICA : QUICO EL CÉLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES

INCLOU EL DVD "ÀLBUM DE RECORDS".

QUICO EL CÉLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES

21,50 €
IVA incluido
Sin estoc, pero te lo encontramos
Editorial:
COSSETÀNIA EDICIONES
Materia:
Música
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-9791-204-4
Páginas:
256
Colección:
Azimut
21,50 €
IVA incluido
Sin estoc, pero te lo encontramos
Añadir a favoritos

Aquí hi trobareu totes les cançons de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Hi trobareu també com va començar tot, quina és la seua manera d'entendre la música popular i les raons per les quals no hi ha cap fórmula màgica per arribar enlloc. Podreu conèixer unes quantes coses del món imaginari d'aquests quatre personatges que comparteixen una caseta de pagès, voltada de màrgens i oliveres, des d'on es contempla una vista molt bonica de bona part del Delta de l'Ebre. Si sou atrevits, us proposaran també de posar-vos a escriure i a cantar a l'estil dels grans mestres de la jota improvisada.
Lo llibre de música és un cant a la vida senzilla, una il·lusió per viure millor, una declaració d'amor a la gent i a la terra. La petita història d'una gran amistat.
Diuen els autors: "El folklore està viu perquè natros estem aquí i estem vius" o "La vida podria ser més senzilla si no mos la compliquéssem tant". Ho diuen i ho canten, des de la terra de l'Ebre, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries: equilibristes entre la modernitat i la tradició, frescos, entranyables, transgressors i envoltats sempre d'aquella ironia que ens pot ajudar a viure.
El llibre conté un cançoner amb 58 lletres de cançons (senceres) dels Quicos, amb les seues partitures corresponents.

Artículos relacionados