MACROINVERTEBRATS FLUVIALS DE CATALUNYA

MACROINVERTEBRATS FLUVIALS DE CATALUNYA

GUIA DE CAMP

VÍCTOR OSORIO, NÚRIA BONADA, Mª ÀNGELS PUIG

20,00 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
BRAU
Año de edición:
2021
Materia:
Insectes
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-18096-20-4
Páginas:
192
20,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

De mida prou gran com per ser observats a ull nu, els macroinvertebrats fluvials engloben centenars d'espècies de diferents grups taxonòmics, des de sangoneres fins a mol·luscs, passant per crustacis, aràcnids i nombrosos ordres d'insectes. Els trobem presents en tots els ecosistemes d'aigua dolça, sobretot els fluvials, on processen la matèria orgànica que transporta l'aigua, són la principal font d'aliment de peixos, amfibis i ocells i proporcionen informació sobre el grau de qualitat de l'aigua.

La guia que teniu a les mans recull 110 fitxes de macroinvertebrats fluvials, que inclouen fotografies per a una fàcil identificació i un text clar i directe amb informació d'interès com ara descripció, hàbitat, biologia, etc. També hi trobareu una introducció de les diferents espècies que s'inclouen en aquest grup i una clau visual per a una major comprensió.

Dirigida a tots els públics, és una eina útil i pràctica tant per als experts com per als simples aficionats a la natura i ens permet una descoberta autònoma, individual o familiar d'aquest grup faunístic, veritable indicador biològic de l'estat ecològic de les aigües dels nostres rius.

Artículos relacionados