MENTRE HI HAGI LLUM  (NOVA EDICIÓ)

MENTRE HI HAGI LLUM (NOVA EDICIÓ)

TRAGÈDIA AL NANGA PARBAT

EDUARD SALLENT

17,00 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
EDICIONES DESNIVEL
Año de edición:
2016
Materia:
Narrativa de muntanya
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-9829-180-3
Páginas:
231
Colección:
Literatura Desnivel
17,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

"Aquest llibre descriu l'aventura viscuda per companys d'Osona en una de les muntanyes més carismàtiques del Caxmir pakistanès (Nanga Parbat, 8.125 m). Les paraules de l'Edu, propies d'una generació que va al gra sense embuts ni condicionants, em van frapar. He llegit el llibre amb el mateix apassionament amb què ell el deu haver escrit, i he viscut l'aventura pas a pas.
Tots els que hem trepitjat un cim de 8000 metres hem experimentat moments iguals als que ell descriu. El que passa és que no tots hem aconseguit transmetre com ell ho fa les sensacions del perquè pots passar de l'euforia a l'angoixa d'acord amb el teu estat psíquic i físic, i de l'alegria compartida a la desesperació quan la muntanya se t'emporta un company i et deixa buit de forces i sentiments. (…)
És llavors quan ens quedem nus davant la realitat, quan ens adonem que som capaços de descobrir en nosaltres mateixos sentiments que fins aquell moment havíem ignorant, ens adonem que tenim capacitat de sentir-nos increïblement febles, comprenem que no estem preparats per a la soledat, que podem sentir la por i la ràbia per la incertesa. De plorar en veure que cridem l'amic i aquest ja no respon." (…)
Fragments del pròleg de Jordi Pons

Artículos relacionados