MOONGLOW

MOONGLOW

CHABON, MICHAEL

24,90 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Editorial:
LA GALERA
Materia:
Ficció
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-16673-65-0
Páginas:
528
Colección:
SIN COLECCION
24,90 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Añadir a favoritos

El 1989, després de la publicació de la seva primera novel·la, Michael Chabon viatja a Oakland, Califòrnia, per visitar un avi greument malalt. La presència de la mort imminent i l´ús de medicaments que li afluixen la llengua, fan que l'avi confessi històries de joventut que posen al descobert una part desconcertant del passat familiar.

Moonglow és la narració de records de guerra delirants, d'aventures de sexe i matrimoni, de dubtes existencials i la construcció de coets, en els inicis de la diabòlica cursa tecnològica nord-americana de la Guerra Freda. És la història de l'apassionat idil·li entre l'avi i una dona misteriosa, trencada per l'experiència traumàtica d'una jueva en la França ocupada.

Chabon utilitza els records de l'avi, els refà i els endreça, en un exercici de biografia ficcionada. Moonglow és una autobiografia embolcallada en una novel·la i disfressada de memòries, que mostra l'efecte destructiu -i alhora el potencial poder creatiu- dels secrets guardats al llarg de tota una vida.Artículos relacionados