NATURALMENT ATRACTIUS

NATURALMENT ATRACTIUS

COSMÈTICA ECOLÒGICA, VEGGIE I SOSTENIBLE FETA A CASA

JOSEFINA LLARGUÉS TRUJOLS

13,25 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Editorial:
COSSETÀNIA EDICIONES
Año de edición:
2017
Materia:
Ecologia i canvi climàtic
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-9034-621-1
Páginas:
192
Colección:
Prisma
13,25 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Añadir a favoritos

A Naturalment atractius descobrireu que la cosmètica natural, juntament amb l'alimentació, pot formar part d'un estil de vida més conscient i saludable, que us permeti gaudir de la bellesa que us és pròpia i d'una pell sana i lliure de tòxics. En el llibre hi trobareu un gran nombre de receptes de bellesa i higiene personal de fàcil i ràpida elaboració, formulades a partir d'ingredients ecològics, veggies i sostenibles: olis essencials, olis vegetals, hidrolats, aigua de mar, algues, argiles, fruites, verdures, mantegues vegetals..., que us permetran cuidar-vos i mimar-vos amb aliments de veritat i no amb químics que el vostre cos no reconeix. El llibre consta, també, d'una part teòrica en què l'autora alerta dels perills inherents als cosmètics convencionals per a la nostra salut i la del medi ambient, alhora que descriu les principals característiques i propietats dels ingredients utilitzats en les receptes de cosmètics que ella proposa.
Un llibre per entendre que és de vital importància prendre consciència del còctel de substàncies químiques amb què diàriament intoxiquem la nostra pell, l'òrgan més extens i un dels més importants de l'organisme, tant per la seva magnitud com per les seves funcions.
"Fem prevenció. Millorem la nostra nutrició i tractem les malalties lleus amb remeis naturals, sense excipients, sense química afegida. No és tan complicat. La Josefina Llargués ens guia. L'acompanyem?" [Dr. Francisco Marín]

Artículos relacionados