PASSAR A L'OFENSIVA

PASSAR A L'OFENSIVA

CRISI ECOSOCIAL I PROGRAMA POLÍTIC

JOSEP MANEL BUSQUETA

15,50 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
TIGRE DE PAPER
Año de edición:
2023
Materia:
Política i govern
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-18705-64-9
Páginas:
130
15,50 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

Un text per estimular el debat i engrescar-nos políticament. Una eina imprescindible per als temps convulsos que vindran.

Els darrers anys, diversos símptomes ens indiquen que som davant d'un punt d'inflexió per al futur de la humanitat. A la crisi estructural del capitalisme s'hi han afegit la pandèmia, el canvi climàtic o l'escassetat de materials, conseqüències d'un sistema depredador que ha topat amb els límits biofísics del planeta. Ens trobem en un moment clau per al futur de la nostra espècie: les decisions que es prenguin els anys vinents marcaran el futur de molts milions de persones.

I davant d'això, què hi podem fer, nosaltres? Els moviments socials afrontem el repte més important de la història. Per superar-lo, no ens serveixen les inèrcies del passat ni continuar a la resistència. Ens calen propostes globals, universalitzables. Hem de passar a l'ofensiva!

Aquest manifest és una proposta directa i ambiciosa, però també audaç i realista. Un text per estimular el debat i engrescar-nos políticament. Una eina imprescindible per als temps convulsos que vindran.

Artículos relacionados