PRAGA

PRAGA

TERESA PAMIES

18,50 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
TUSHITA EDICIONS
Año de edición:
2019
Materia:
Narrativa de república txeca
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-120781-3-8
Páginas:
248
Colección:
Cavalls de Vent
18,50 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

PRAGA
Teresa Pàmies

«Per a mi Praga són els seus carrers i les seves places, els seus passatges misteriosos i els seus jardins inesperats; carrers concrets pels quals vaig transitar camí de la feina, de l’escola dels meus fills, del teatre o de la compra quoti-diana [...] Jo vaig tenir la sort de ser part de la població de Praga que el turista no veu, ni tant sols com a figura del marc que el subjuga». (Teresa Pàmies)
«No seré jo qui expliqui en aquestes línies totes les meravelles que amaga la ciutat. A més a més, aquesta obra ho farà millor. No es tracta només d’un llibre de viatges, sinó que és també un viatge per la història de la meva àvia, que és la història de tots». (Aliona Pàmies)
«Teresa Pàmies ens parla d’una ciutat en la qual, sorprenentment, se sent ben acollida des del primer moment i això fa que pugui, amb una relativa facilitat, viure-la com si fos la “seva” ciutat.» (Joan Vilardebò)
Passejant per Praga sempre arribes a la literatura. És una de les ciutats més literàries del món, i el més literari dels seus barris és la Malá Strana. (Teresa Pàmies)