QUADERN DE PRECAUCIONS I BONA PRÀCTICA FOTOGRÀFICA A LA NATURA

QUADERN DE PRECAUCIONS I BONA PRÀCTICA FOTOGRÀFICA A LA NATURA

 

12,00 €
IVA incluido
Sin estoc, pero te lo encontramos
Editorial:
INSTITUCIÓ CATALANA D'HISTÒRIA NATURAL
Año de edición:
2011
Materia:
Fotografia i vídeo
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-9965-026-5
Páginas:
102
Encuadernación:
Mapa plegat
12,00 €
IVA incluido
Sin estoc, pero te lo encontramos
Añadir a favoritos

Quadern de precaucions i bona pràctica fotogràfica a la natura no és un recull de tècniques i trucs per a obtenir grans imatges de la vida salvatge i dels grans paisatges del món. Principalment, el llibre recorda les precaucions que cal tenir en compte i quina és la manera correcta d’actuar quan es fan fotografies a la natura. El consell principal que es dóna és que la preservació de la vida i de les formacions geològiques és més important que l’obtenció d’una imatge, per molt desitjada que sigui. És a dir, que mai no s’ha de posar en risc la vida d’un animal per fer una foto ni tampoc provocar-li por o molèsties que li puguin afectar la reproducció o l’alimentació.

Entre altres qüestions, l’obra explica com moure’s pel terreny amb eficàcia i discreció, les precaucions que cal prendre al mar, en terres salvatges o en llocs isolats o d’alta muntanya, i les possibles malalties i perills per a la salut. També fa diverses recomanacions a l’hora de fotografiar la fauna, tant la vertebrada com la invertebrada, i les precaucions que s’haurien de prendre a l’hora de marxar o desfer el camí. El Quadern també mostra com són, o intenten ser, els fotògrafs de la natura i com actuen davant del que els fascina.

L’obra és el primer projecte que va emprendre la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura després de ser fundada el gener del 2008 com a grup de treball de la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN), filial de l’IEC. En l’últim apartat s’inclou la legislació aplicable i d’interès i el codi ètic per a fotògrafs associats a la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura.


Artículos relacionados