QUAN EL MEU COR TREMOLA

QUAN EL MEU COR TREMOLA

CONTE PER EXPLICAR LA SEPARACIÓ DELS PARES, D'ÉSSERS ESTIMATS O DELS ADULTS

GONZALO, JOSÉ LUIS / SANTOS (ILUSTRADORA), MªJESUS

14,60 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Editorial:
SENTIR
Año de edición:
2018
Materia:
Emocions i sentiments (llibres infantils)
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-267-2672-8
Páginas:
48
Encuadernación:
Mapa plegat
14,60 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Añadir a favoritos

En Koke sent tot tipus d'emocions en no comprendre què passa entre els seus pares... El vols ajudar a descobrir què passa perquè pugui sentir-se millor? Tu també estàs passant per alguna cosa semblant? O coneixes algú que estigui passant per això? La separació dels éssers estimats pot ser traumàtica quan el dolor per la pèrdua dispari por, incertesa, una sensació de pèrdua irreparable o pèrdua de seguretat. Com adults, pares, mares i/o qualsevol tipus d'unitat familiar, tenim una gran responsabilitat.
L'autor d'aquest conte, en José Luis Gonzalo Marrodán, és expert en tractar el dol en la infància. Psicòleg clínic i Psicoterapeuta per la FEAP, és diplomat en Traumaterapia Infantil-Sistèmica per l?IFIV de Barcelona, clínic EMDR Europa. És també psicoterapeuta dels menors que participen en els programes d'acolliment familiar, residencial i adopció per la Diputació Foral de Guipúscoa, docent per a la Diplomatura en Traumaterapia Infantil-Sistèmica de Barudy i Dantagnan, i altres institucions.

Aquest conte es recomana a nens i nenes entre 3 i 10 anys, proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit al mateix temps, conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa el protagonista, en Koke, i permet treure a la llum part de l'univers interior del petit/a lector/a a través de: * Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional * Element de transició a buscar per les pàgines del conte * Adhesius relacionats amb la història * Pàgines per dibuixar * Recomanacions per als adults

Artículos relacionados