SECRETS DE CATALUNYA : TOT EL QUE NO NECESSITÀVEU SABER DEL NOSTRE PAÍS

SECRETS DE CATALUNYA : TOT EL QUE NO NECESSITÀVEU SABER DEL NOSTRE PAÍS

SUST I NOVELL, XAVIER

13,50 €
IVA incluido
Agotado
Editorial:
COSSETÀNIA EDICIONES
ISBN:
978-84-9791-457-4
Páginas:
216
Colección:
Azimut
13,50 €
IVA incluido
Agotado
Añadir a favoritos

Tot el que no necessitàveu saber del nostre país és el subtítol que finalment s'ha escollit per a aquest llibre, després d'haver descartat altres subtítols:
"Consells pràctics per no solucionar problemes que no tenim", "Una guia absolutament prescindible per a la vida moderna", "Investigacions fins ara inèdites...i és lògic", "Té res, l'herbolari, per a la síndrome d'Estocolm?"; "Famosos de la televisió! Parelles d'estranquis! Fenòmens paranormals! Etcètera!", "Del Sant Crist de Balaguer al Pinotxo de la Boqueria passant per la Fresita i els tebeos de Bruguera", "Ridiculeses abordades de manera seriosa i solemnitats preses en broma", i "El passat no el deixem enrere sinó endins".
"On practicar el desdejuni com Déu mana a Catalunya?", "Quines picaresques utilitzen els ajuntaments per no penjar la bandera espanyola l'11 de setembre?", "Com s'adonen els maitres que una parella és d'estranquis?", "Com fer-se creient a Catalunya?", "Com fer-s'ho per ser públic en un programa de televisió?", "Es pot escoltar el silenci a Catalunya?", "Qui té les col·leccions d'objectes més rars de Catalunya?": les respostes les trobareu al llibre.

Artículos relacionados