SOMRIURES DE BOMBAI : EL VIATGE QUE VA CANVIAR-ME EL DESTÍ

SOMRIURES DE BOMBAI : EL VIATGE QUE VA CANVIAR-ME EL DESTÍ

EL VIATGE QUE VA CANVIAR EL MEU DESTÍ

SANLLORENTE TREPAT, JAUME

19,00 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Editorial:
PLATAFORMA EDITORIAL
Año de edición:
2008
Materia:
India. narrativa
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-96981-08-9
Páginas:
208
19,00 €
IVA incluido
Disponible en 2/3 dias
Añadir a favoritos

L´any 2003, en Jaume Sanllorente és un jove periodista amb una vida d´éxit a Barcelona. Un bon dia, una agència de viatges el convenç per anar-se´n de vacances a l´Índia. Aquell primer viatge al país de les vaques sagrades produeix un gran impacte al Jaume, sobretot per la pobresa punyent que contempla als seus carrers.

Nombroses casualitats i fets propiciats per l´atzar porten en Jaume a prendre consciència del món on viu i a pensar que pot fer alguna cosa per arreglar-lo. Després de conèixer un petit orfenat a Bombai que és a punt de tancar les portes i els seus quaranta nens a punt de tornar als prostíbuls de la ciutat, en Jaume pren la decisió que canviarà la resta de la seva vida. I, com a conseqüència d´això, la de moltes persones més. El seu destí està escrit a les voravies de Bombai.

A Somriures de Bombai. El viatge que va canviar-me el destí, en Jaume ens descobreix, amb el seu relat detallat i la seva visió amorosa, les realitats d´un país de grans contrastos i ens desvetlla el secret per ser més feliços tot buscant la ventura dels altres. Una història de solituds, de rescats, de perills, d´injustícies, d´amenaces de mort i de superacions, que ens proporciona un exemple per seguir endavant malgrat les adversitats. Una llicçó d´amor savi, de lliurament, de sacrifici i d´esperança que ens convida a recórrer el camí cap a un món millor.

Artículos relacionados