TÀNDEMS FANTÀSTICS

TÀNDEMS FANTÀSTICS

VARIS AUTORS

18,50 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
LLIBRES DEL DELICTE
Año de edición:
2023
Materia:
Ciència-ficció
Idioma:
Català
ISBN:
978-84-19415-14-1
Páginas:
212
Encuadernación:
Mapa plegat
18,50 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

20 dels principals autors i autores del fantàstic en català s'agrupen en equips de 2 per escriure 10 relats a 4 mans. Massa números? El resultat paga la pena.

Dos escriptors, dos personatges i un relat. Ho multipliquem per 10 i el resultat és Tàndems fantàstics, un recull de contes cuinats a quatre mans amb una temàtica comuna: el concepte de la dualitat. Deu relats curts protagonitzats per duets, clons, pilots espacials, IA, dimonis, camells, dobles…

Tàndems fantàstics és també un mosaic de subgèneres que van de l'space opera al realisme màgic, de l'acció de les narracions d'aventures pulp a la reflexió de la literatura de l'estrany i de la ciència-ficció angoixant a l'humor passat de voltes.

Ricard Ruiz Garzón & Inés Macpherson Roser Cabré-Verdiell & Víctor Garcia Tur Marc Pastor & Isabel del Río Albert Villaró & Jaume Valor Ivan Ledesma & Quim Gómez Mar Bosch & Adrià Pujol Alícia Gili & Edgar Cotes M. Mercè Cuartiella & Joan Manuel Soldevilla Elena Bartomeu & Laura Tomàs Enric Herce & Hector Rivadeneyra Moll.

Artículos relacionados

Otros libros del autor